CEO Olivier Lecocq: “Het ontwikkelen van smaken zit al meer dan 100 jaar in ons DNA. We hebben sinds 1921 heel wat kennis en ervaring in huis. Maar omgaan met kennis en ervaring vergt een eigentijdse aanpak. Daarom dat we nog meer inzetten op onze R&D afdeling. We zijn verheugd dat we in de derde editie van ‘Flanders is Making’ staan in gezelschap van heel vooraanstaande maakbedrijven die dezelfde visie delen.”

Business Manager Eveline Sticker: “Lecocq Flavours zet nu meer in op onze R&D-afdeling waar co-creatie met de klant onderscheidend is. Wij gaan als maakbedrijf mee met de laatste technologische ontwikkelingen zodat we letterlijk nog meer, beter en sneller smaken kunnen maken en aanbieden.”

“Het maken van smaken en aroma’s vergt een nieuwe slimme en ondernemende aanpak met hooggekwalificeerd personeel.  We combineren daarbij traditie met innovatie om meer impact op de Belgische maar ook op onze buitenlandse markten te creëren. We merken ook in het buitenland dat de ‘Made in Belgium’ spirit hierin een smaakvolle troef is.” 

“We staan in deze derde internationale uitgave met heel wat onze partners zoals Pieter Stockmans, Chocoladehuis Boon en Koen Vanmechelen waar we nauw mee samenwerken. Daarom ondersteunen we zeker ook het initiatief van Flanders is Making om nog meer in te zetten op de Vlaamse maakindustrie en nog competitiever te worden.”

Meer weten?

www.flandersismaking.com/partners