CEO Olivier Lecocq en Business partner Eveline Sticker van Lecocq Flavours willen meer inspelen op de steeds veranderende smaaktrends. De klant wil steeds meer en eigen een uitgesproken smaak. En dat is net de corebusiness van ons bedrijf, namelijk smaken ontwikkelen.

Business partner Eveline Sticker: “De klassieke smaken blijven maar daarnaast zijn er heel wat nieuwe smaken die aanslaan. Dat gebeurt steeds meer. Ijsroom met karamal zeezout slaat aan of gemberijs valt in de smaak. Ook bij de chocolade zien we meer out of the box-smaken. Bij Lecocq Flavours spelen we daar perfect op in. Dat is onze DNA. We zijn specialist in het ontwikkelen van nieuwe aroma’s, destillaten en concentraten. Daarbij speelt de co-creatie om aroma’s te ontwikkelen en nieuwe recepturen te ontwikkelen een belangrijke rol. Innovatie zit in onze genen. ”

CEO Olivier Lecocq: “Onze troef is onze R&D afdeling, maar ook onze snelheid en persoonlijke benadering. Daardoor kunnen we sneller, preciezer en beter de nieuwe smaakvoorkeuren volgens de geldende reglementeringen maken. Dat gekoppeld met onze ervaring van meer dan 100 jaar én onze  duizenden recepturen, kunnen we de meeste trends wel smaken, letterlijk dan (lacht). “